top of page
Logo de Carme Miralles
Foto del escritorRedacció

Carme Miralles farà balanç dels 20 anys de l'Enquesta de mobilitat en dia feiner

La Catedràtica en Geografia participa en les jornades organitzades per l'Autoritat del Transport Metropolità i l'Institut Metròpoli




La catedràtica de Geografia, Carme Miralles, és una de les primeres científiques que va treballar en l'Enquesta de mobilitat en dia feiner (EMEF). Es tracta d'un instrument que revela els hàbits de desplaçament i els canvis que es produeixen any rere any pel què fa a la mobilitat de la ciutadania en la regió de la Gran Barcelona. També descriu l’increment en l’ús dels modes de transport sostenibles com ara la bicicleta, l’impacte de la planificació urbana i la percepció de seguretat en els diversos mitjans de transport.

Tot aquest treball i els seus resultats són claus per a la planificació i gestió de polítiques públiques quant a mobilitat dins la metròpoli de Barcelona.

Carme Miralles participa a les jornades “Vint anys de l’Enquesta de mobilitat en dia feiner. Aportacions i reptes de futur”, que organitzen l'Autoritat del Transport Metropolità i l'Institut Metròpoli i que es fan dijous 4 de juliol a la seu del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, situada a l'Avinguda de Josep Tarradellas, 2, de Barcelona.

6 visualizaciones0 comentarios

Opmerkingen


bottom of page